Real Madrid Foundation

Real Madrid Foundation
CoachenEvents är svensk partner till Real Madrid Foundation och arrangerar clinics för spelare och coacher. Varje sommar kommer över 250 barn till våra clinics där man träna med instruktörer från Real Madrids akademi. Vi är de första som arrangerat målvaktsclinics med Real Madrid Foundation utanför Spanien och vår clinic i Göteborg 2016 med över 350 anmälda barn är den största enskilda clinic som Real Madrid Foundation arrangerat utomlands. 

Vi arrangerar även clinics för coacher där man får en inblick i hur man jobbar i Real Madrids ungdomsakademi. Vi erbjuder varje år svenska tränare att få vara med som assisterande coacher och hjälpa till vid dessa clinics. Ett perfekt sätt att på nära håll studera och lära sig hur tränarna i Real Madrid arbetar. Anmäl ditt intresse att vara hjälptränare - Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Läs mer om våra clinics med Real Madrid Foundation på : www.frmclinicssweden.com

Dinamo Zagreb

Image
Dinamo Zagreb har en av världens främsta ungdomsakademier. De levererar mängder av stjärnspelare till olika klubbar runt om i Europa. Bland annat vinnaren av guldbollen 2018 - Luca Modric.

CoachenEvents arrangerade en coach clinic med Dinamo Zagreb 2019 där bland annat Dinamo Zagrebs assisterande akademichef var en av föreläsarna. Vi anordnar resor till klubben och i nära framtid även clinics för spelare.

Kontakta oss gärna om du vill ha mer information om våra aktiviteter med Dinamo Zagreb - Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Tottenham Hotspur

300_337_Tottenham.jpg
Tottenham Hotspur är en av de klassiska engelska klubbarna och på stark frammarch just nu. Klubben spelar i Champions League och utmanar de främsta lagen i Premier League. Laget kryllar av engelska toppspelare som Harry Kane, Dele Alli och Eric Dier. Tottenham har en av de främsta akademierna i England.

CoachenEvents är svensk partner till Tottenham Hotspur och arrangerar varje år clinics på olika platser i Sverige. Svenska barn får då möjlighet att träna med coacher från klubben enligt den metodik som används i Tottenhams ungdomslag. 

Du anmäler dig till våra clinics med Tottenham Hotspur här på vår webbplats.

Next Generation Sports (TNGS)

The Next Generations Sports

Next Generation Sports (TNGS) från Valencia. Utvecklar program för spelare och coacher. Ofta i samarbete med Universidad Politecnica de Valencia. TNGS startade 2010 med att utveckla camps Valencia CF och samarbetar nu med partners i flertalet länder som te.x: Jamaica, Bermuda Island, Costa Rica, USA, Guatemala, Sverige, Sydkorea och Japan. Under åren har TNGS  byggt ett ett allt närmare samarbete med flera spanska La Liga klubbar, däribland Valencia CF och Levante UD men även andra europeiska klubbar.

CoachenEvents ordnar tränarresor till Valencia, anlitar TNGS proffstränare för camps i Sverige och erbjuder även ungdomar möjligheten att åka ner till Valencia för att studera och spela fotboll på heltid.