Tottenham Hotspur höstlovsclinic 29/10

Information för dig som är anmäld

FULLBOKAT

Sätt upp er på väntelistan här

Clinic för barn födda 2005-2009 med Tottenham Hotspur i Stockholm!

Välkommen till vår fotbollsskola med Tottenham Hotspur på höstlovet! Ett perfekt tillfälle att vässa dina fotbollskunskaper under ledning av coacher från en av Europas främsta fotbollsakademier. Under ett par fullmatade dagar får du träna med samma metodik som Tottenhams ungdomslag. Du får träna med coacher från den engelska storklubben, på samma sätt som ungdomsspelarna i Tottenham. 

Spelarutveckling är klubbens hjärta och fokus ligger på att utveckla varje spelares individuella skicklighet.  Spelarutvecklingsplanen har utvecklats av instruktörer på Tottenham Hotspurs akademi och fokuserar på alla delar av spelet som t.ex avslut, försvarsspel, anfallsspel och bollinnehav. Varje pass fokuserar på ett speciellt tema och våra FA och UEFA-utbildade coacher utgår från A-lagets och akademins metoder för att utveckla unga spelare.

Tottenhams tränare kommer se till så varje deltagare får träna med spelare på samma nivå och ålder. Ambitionen är att utveckla varje spelares individuella egenskaper.

Ta chansen att utveckla dig själv som fotbollspelare i höst. Vi kommer vara på Danderyds Arena som är en av Stockholms modernaste fotbollsanläggningar. Missa inte detta unika tillfälle att få träna med coacher från en av Europas just nu hetaste klubbar.

För att du ska få ut så mycket som möjligt under clinicen är det viktigt att du som anmäler dig har ett driv för fotboll och tränar flera gånger i veckan. För spelare födda 05/06/07 har vi en grupp för de som vill spela i en "elitgrupp". Du väljer om du vill vara med i denna på anmälningssidan. OBS - det förutsätter att vi får in 18 spelare i den gruppen.

I priset ingår 

  • Lunch
  • Mellanmål
  • Ett officiellt träningskit från Tottenham Hotspur (se bild till höger)
  • Ca 10 timmars träning med coacher från Tottenham Hotspur

Här kan du se lite bilder från vår clinic med Tottenham Hotspur i Göteborg påsken 2018

Här kan du se video från samma clinic

Boende
Tillsammans med Quality hotel Friends erbjuder vi rum åt hela familjen för endast 995 kr/natt! Bo brevid Friends Arena och Mall of Scandinavia. Till centrala Stockholm tar det bara några minuter med pendeltåg som stannar precis utanför. Gör höstlovet till en upplevelse för HELA familjen. Läs mer om erbjudandet här

Betalning
Betalning sker via Paypal. Du länkas vidare dit efter anmälan. OBS - det kan ta en stund så avbryt inte i förtid. Om du inte har möjlighet att betala med Paypal kan du betala med faktura. Mejla då alla uppgifter som står i formuläret till Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. och ange "Tottenham Hotspur höstclinic" i ämnesraden. Det tillkommer en faktura/administrationsavgift på 75 SEK för varje fakturaavgift på 75 SEK/faktura.

Denna clinic är tyvärr fullbokad men sätt upp dig på väntelistan så återkommer vi till dig om det blir lediga platser till denna clinic - och vi meddelar dig även när vi lanserar nästa clinic.

Detaljer

1
Startar 10-29-2018 9:00
Slutar 10-30-2018 15:00
Anmälan öppnar 07-06-2018
Platser 84
Registrerade 84 [Se anmälda]
Tillgänglig plats 0
Anmälan stängs 10-14-2018
Pris 2,190.00 SEK
Plats
Danderyds Arena
Rinkebyvägen 4, 182 36 Danderyd, Sverige
Danderyds Arena
Det går inte längre att anmäla sig men skicka ett mail och dubbelkolla ifall det finns någon lucka!

Kontakta oss

CoachenEvents, Gamla Norrtäljevägen 402, 762 93 Rö

  • dummy+46 175 400 82

  • www.facebook.com/coacheneventswww.facebook.com/coachenevents

  • info@coachenevents.seinfo@coachenevents.se

Nyhetsbrev

Få senaste nytt om våra event. Prenumerera på vårt nyhetsbrevSearch