Real Madrid Foundation Clinics i Danderyd 2019

Bild från träning vid Real Madrid clinics i Stockholm 2019

Vecka 31 arrangerade CoachenEvents clinics med Real Madrid Foundation för femte året. Precis som i augusti förra året var vi på Danderyds Arena strax norr om Stockholm. I år hade vi fem grupper/clinic och totalt cirka 250 spelare. Nästan 40% kom utifrån. Till vår hjälp hade vi ca 20 erfarna svenska coacher som arbetade ihop med Real Madrids coacher. Spelarna delades in i grupperna Team Modric, Team Kroos, Team Ramos och Team Navas. Team Navas var målvakternas grupp och de var mycket nöjda med träningen de fick av Sergio Gomez. Sergio tränar Real Madrids olika ungdomslag men har huvudansvaret för U18. Han har även hållit i målvaktsträningen för Real Madrids A-lag vid några tillfällen.

Under clinicen 31/7-2/8 hade vi en grupp för tjejer - Team Asllani. Luis Rubial höll i träningen tillsammans med två erfarna kvinnliga tränare, Isabelle och Jenny som båda är distriktsförbundskaptener.

Träningarna med Ricardo, Juan Carlo, Sergio, Luis och Pablo startade varje dag kl 9.30 och slutade ca 15.00. Lunchen åt vi på anläggningen. Några grupper tränade på konstgräset och de övriga på det fina naturgräset på Danderyds Arena. 

Vi vill tacka alla spelare som varit med på årets clinic med Real Madrid Foundation och hoppas vi ses snart igen. Anmäl dig till vår väntelista så mejlar vi dig så fort vi lanserar våra kommande clinics!

Följ oss på Facebook eller Instagram för att få våra senaste nyheter