Höstlovsclinic på Djursholms IP 2019

31/10-2/11 arrangerade CoachenEvents en clinic för drygt 60 spelare på Djursholms IP strax norr om Stockholm. Vi hade bjudit hit Dinamo Zagreb eftersom deras akademi är en av Europas främsta och man har genom åren fostrat mängder av spelare på yttersta elitnivå. Andelko Ivanjko, Marko Cindric och Ivan Mijac från Dinamo Zagrebs akademi ansvarade för träningen som följde samma metodik som i den kroatiska klubben. 

Hösten kan som vi vet bjuda på minst sagt omväxlande väder men vi hade tur och fick ett par riktigt sköna dagar med sol och blå himmel. Spelarna kom från hela Sverige. Vi träffade deltagare både från Skåne och Luleå som tagit sig till Stockholm för denna clinic. Vi hoppas och tror att alla kände de fick valuta för pengarna (och resan). Träningen hölls i högt tempo och spelarna kämpade på otroligt bra hela dagarna. Kroaterna lade mycket fokus på noggrannhet och koncentration i övningarna och det kändes som att många deltagare fick ett ordentligt lyft dessa dagar där man tillsammans med spelare från andra klubbar fick spela på sin maxkapacitet. Träningen höll mycket hög kvalitet var det allmänna omdömet från både spelare och assisterande tränare.

Detta var första gången vi var på Djursholms IP och vi tycker det fungerade bra. En fördel var att vi fick tillgång till två stora fotbollsplaner vilket gjorde att vi fick gott om ytor. Det var som vanligt roligt att träffa så många spelare och föräldrar dessa dagar. Nästa gång ska vi se till att cafeterian är öppen också. Tyvärr var det utanför vår kontroll denna gång...

Vi hoppas att ni är sugna på att träna med Dinamo Zagreb igen för vi kommer garanterat att bjuda hit dessa duktiga tränare till Sverige igen.

Stort tack alla deltagare, tränare från Dinamo Zagreb, assisterande tränare och FC Djursholm för dessa dagar!

Följ oss på Facebook eller Instagram för att få våra senaste nyheter