Clinics och program för coacher

Deltagare vid Tottenham Hotspur coach clinic i Göteborg 2018

Clinics och program för coacher

CoachenEvents har arrangerat clinics för coacher sedan 2010. Vi tar hit instrukörer från utländska klubbar som berättar och instruerar hur man jobbar med fotboll i andra länder. Bland våra events märks våra clinics med med tränare från FC Barcelona som visar hur man utbildar spelare i deras akademi. Ca 200 deltagare kommer till dessa clinics som hölls under flera år. (bilder).

Vi har varit nere i Valencia och hållit kurs för fotbollstränare. Instruktörerna kom från Valencia CF och kursen hölls på deras anläggning Paterna. (bilder) Vi har ett samarbete med Matthias Nowak som bland annat är verksam som tekniktränare i Bayern München.

2017 arrangerade vi en tränarkurs med Real Madrid som visade hur man jobbar i deras akademi (bilder). 2018 arrangerade vi en tränarkurs med Tottenham Hotspur som visade hur man jobbar i deras akademi.

Vi har goda kontakter i flera storklubbar, bl.a Sporting Lissabon, Ajax, Independiente, Valencia mfl och kan arrangera clinics/kurser både hemma i Sverige och på plats hos klubbarna. Välkommen att höra av dig om du har några frågor eller önskemål: Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Kontakta oss

CoachenEvents, Gamla Norrtäljevägen 402, 762 93 Rö

  • dummy+46 175 400 82

  • www.facebook.com/coacheneventswww.facebook.com/coachenevents

  • info@coachenevents.seinfo@coachenevents.se

Nyhetsbrev

Få senaste nytt om våra event. Prenumerera på vårt nyhetsbrevSearch