Clinics och program för spelare

Deltagare vid Tottenham Hotspur spelarclinics i Göteborg 2018

Clinics och Program för spelare

CoachenEvents har arrangerat clinics för fotbollspelare sedan 2010. Under åren har vi samarbetat med tränare från FC Barcelona, Valencia CF, Bayern München och Liverpool.

Sedan 2015 är vi är svensk partner till Real Madrid och arrangerar varje år clinics med den spanska toppklubben. Ca 300-400 spelare kommer till våra clinics där man träna med coacher från Real Madrids akademi. Besök vår hemsida för Real Madrid clinics: www.frmclinicssweden.com

Sedan 2017 är vi även Tottenham Hotspurs svenska partner. Påsken 2018 arrangerade vi en clinic för ca 140 barn i Prioritet Serneke Arena.

Våra clinics är öppna för alla barn mellan 8-15 år. Man får avancerad träning och ett par roliga dagar där man får träffa spelare från andra klubbar och lära sig hur man tränar i några av de främsta klubbarna i Europa. För oss är det absolut viktigaste att de barn som kommer till våra clinics har roligt och känner sig väl omhändertagna. 

Kontakta gärna oss om ni har några frågor om våra spelarclincs: Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Kontakta oss

CoachenEvents, Gamla Norrtäljevägen 402, 762 93 Rö

  • dummy+46 175 400 82

  • www.facebook.com/coacheneventswww.facebook.com/coachenevents

  • info@coachenevents.seinfo@coachenevents.se

Nyhetsbrev

Få senaste nytt om våra event. Prenumerera på vårt nyhetsbrevSearch