Image

Hur man skapar ett framgångsrikt team av olika individer

Alla dina spelare har olika personligheter. En del är känsliga, andra målinriktade, andra sociala. Det finns ledare, följare, introverta, extroverta osv. Alla är lika viktiga för att gruppen ska fungera.

 Det spelar ingen roll hur duktig en spelare är, eller hur bra dina träningar är. Mår man inte bra i gruppen påverkas hela lagets prestation.

Som tränare är det en utmaning att skapa en vinnande kultur och lagkänsla av den mosaik av personligheter du har i din grupp. En kedja är inte starkare än sin svagaste länk. Därför måste en tränare har förmågan att maximera prestationen hos alla i laget och skapa en positiv miljö där alla i laget trivs. För att förstå hur länkarna i din kedja fungerar måste du först förstå hur sinnet fungerar.

Under detta webbinarium kommer du få lära dig om de bakomliggande psykologin om varför personer agerar på olika sätt i vissa situationer, varför de hanterar feedback olika och mycket annat. Du får även lära dig hur du ska hantera olika personlighetstyper för att de ska må bra.

Under webbinariet har du möjlighet att ställa frågor till din föreläsare Maria Nazarena Zuccarelli. Hon har en lång utbildning som sportpsykolog och stor erfarenhet av att jobba med mental träning med grupper och individer på både amatör och elitnivå.

Välkommen till en mycket intressant och givande föreläsning där du garanterat kommer få kunskaper som du har nytta av i ditt ledarskap. 

Vad du kommer få lära dig

  • Hur du skapar ett sammansvetsat team av olika individer
  • Strategier för att hjälpa dina aktiva/spelare att kommunicera bättre med varandra
  • Vad motiverar olika individer - och varför
  • Att skapa en plan för mental träning åt din grupp eller lag
  • De vanligaste misstagen coacher gör när de försöker skapa lag utifrån olika individer

Vem har nytta av webbinariet

  • Alla som vill få en djupare kunskap i hur man kan tillämpa psykologi inom idrotten
  • Coacher som vill utveckla sin förmåga att kommunicera med sina grupper eller lag
  • Ledare som vill vet hur man bygger ett stark team av individer

Datum & Tid

I sommar. Anmäl dig på väntelistan.

Webbinariet hålls på engelska.

Image

PRESENTATÖR: Maria Nazarena Zuccarelli, idrottsspsykolog med inriktning på fotboll

Maria Nazarena Zuccarelli är en mycket erfaren och välutbildad idrottspsykolog från Argentina. Hon jobbar med både indvidier och grupper inom den argentinska fotbollen. Hon är idag verksam i ett av Argentinas främsta lag - Arsenal FC. Maria är en mycket uppskattad, kunnig och engagerande föreläsare inom detta område.