Image

Augusti 2021

Camp med SL Benfica i Stockholm. Ca 170 spelare från hela Sverige deltog. Benfica kom med fyra coacher till Djursholms IP. Ca 15 svenska coacher assisterade.

Image

Juli 2021

Clinic i Göteborg. Vi var i fina arenan Prioritet Serneke Arena. Ca 280 spelare från hela landet deltog. Real Madrid Foundation skickade 6 tränare. Ca 20 hjälptränare var med.
Image

Augusti 2020

Vi arrangerade en clinic med Real Madrid på Djursholms IP den 3-7 Augusti 2020. Ca 220 spelare från hela landet deltog. Grupper för tjejer, killar och målvakter.
Image

November 2019

Vi arrangerade en clinic med GNK Dinamo Zagreb för ca 65 spelare från hela Sverige på Djursholms IP. Tränarna kom från Dinamo Zagrebs akademi och höll i tre dagars intensiv och roligt träning. 
Image

Juli 2019

I Juli/Augusti arrangerade vi Real Madrid Foundation clinics för femte året i rad. Ca 250 spelare och 20 assisterande tränare kom till Danderyds Arena v31. Clinicen var öppen för spelare födda 2004-2009. Vi hade grupper för målvakter och tjejer (första gången).
Image

Juni 2019

I juni 2019 arrangerade vi en clinic för spelare med Tottenham Hotspur på Danderyds Arena i Stockholm. Ca 200 spelare från hela Sverige deltog vecka 26. Till hjälp hade vi cirka 20 assisterande tränare från hela Sverige. 
Image

Februari 2019

I februari höll vi en mycket uppskattad coach clinic med GNK Dinamo Zagreb. Assisterande akademichef Andelko Ivanjko och U15-tränaren Ugo Klingor berättade hur man jobbar i den av världens främsta akademier. Ca 30 coacher deltog i utbildningen. Clinicen hölls på Quality Friends Hotel i Solna.
Image

November 2018

CoachenEvents arrangerade en clinic med Tottenham Hotspur på höstlovet. 160 spelare var med oss på Danderyds Arena under en vecka med blandat väder men gott humör hos alla deltagare. Som vanligt med Tottenham var det träning med högt tempo och mycket fokus på individuell träning. Under denna clinic hade vi bland annat en grupp för tjejer. 
Image

Juni 2018

Vecka 26 2018 arrangerade CoachenEvents clinics med Real Madrid Foundation i Båstad. Ca 280 tjejer och killar från hela landet kom för att träna med våra coacher från Spanien till vackra Örebäcksvallen i Båstad. Det blev en härlig vecka på västkusten med deltagare från stora delar av södra Sverige. 
Image

Augusti 2018

Vecka 31 arrangerade CoachenEvents clinics med Real Madrid Foundation på ett varmt Danderyds Arena utanför Stockholm. Ca 270 spelare från hela Sverige var med. Under clinicen hade vi clinic för målvakter som var mycket uppskattad. De sista tre dagarna var det elitclinic där spelare från hela landet deltog.
Image

April 2018

Helgen 7-8/4 arrangerade CoachenEvents en kurs för fotbollstränare med Tottenham Hotspur på Prioritet Serneke Arena. 25 tränare från hela landet fick under två intensiva dagar lära sig hur man jobbar i Tottenham. Kursen hölls av akademiansvariga från klubben och innehöll både teori och praktiska övningar ute på fotbollsplanen.
Image

April 2018

Den 2-6/4 arrangerade CoachenEvents för första gången clinics med engelska Premier Leagueklubben Tottenham Hotpur. 130 barn från hela Sverige kom till clinicen i Prioritet Serneke Arena i Göteborg. Ett mycket uppskattat event med mycket duktiga tränare från Tottenham.
Image

Augusti 2017

För första gången någonsin höll Real Madrid Foundation en clinic för enbart coacher utanför Spanien. Ca 40 svenska tränare kom till Upplands Väsby för att få en inblick i hur man jobbar i en av världens främsta ungdomsakademier. I kursen fick man både en teoretisk genomgång och praktik där man visade hur exempel på övningar som är typiska för ungdomslagen i Real Madrid.
Image

Juli 2017

I månadsskiftet juni/juli 2017 arrangerade CoachenEvents clinics med Real Madrid Foundation på Stockhagens IP utanför Stockholm. Ca 250 barn deltog och fick träna med coacher från den spanska klubben,
Image

Juni 2016

Clinicen vi arrangerade i Göteborg var den hitills största som Real Madrid varit med om utanför Spanien. 340 barn deltog och vi var även först i världen med att ha en speciell clinic för målvaktern. Vi höll till i Prioritet Serneke Arena samt konstgräsplanerna utanför arenan.
Image

Augusti 2015

CoachenEvents första clinic i Linköping arrangerades i centrala staden. Värd var Stångebro United. Ca 80 barn deltog.
Image

Augusti 2015

På Sportcentrum i Norrtälje höll vi årets andra clinic och ca 110 spelare deltog. 
Image

Juli 2015

Detta var vår första clinic med Real Madrid Foundation i Sverige. Vi var på fina Arkadien i Rimbo med två underbara fotbollsplaner på naturgräs. Ca 110 spelare var med.
Image

Oktober 2014

Vi arrangerade en teknikclinic med Mattias Nowak som är verksam bl.a hos Bayern Munchens damlag. En mycket speciell träning som involverade hjärnan lika mycket som fötterna! Ca 30 spelare deltog.
Image

Augusti 2013

Tillsammans med The Next Generation Sports från Valencia arrangerade vi en helgkurs hos Stenkullen GOIK. Tre coacher från TNGS utbildade spelare och ledare i Göteborgsklubben där ett av målen var att ta fram en gemensam spelmodell för föreningens alla lag.
Image

Februari 2013

CoachenEvents arrangerade en tränarkurs nere i Valencia. Kursen pågick under fem dagar och innehöll både teoripass samt praktikpass ute på Valencia CF:S anläggning Paterna. Ca 15 svenska tränare deltog.
Image

Juli 2011

Spelarclinic med spanska Soccer Services. Ca 80 spelare fick vara med och träna på samma sätt som i FC Barcelonas ungdomslag. Clinicen hölls på Hammarby IP på Södermalm i Stockholm.
Image

Juni 2011

Tränarclinic där svenska tränare fick lära sig hur man arbetar i FC Barcelonas akademi. Clinicen hölls på Clarion Hotel Skanstull och Hammarby IP. Ca 40 tränare från hela Sverige deltog.
Image

Juni 2011

Till Norrtälje kom hela 120 tränare från hela landet för att ta det av FC Barcelonas framgångsrecept. Instruktörerna har alla lång erfarenhet från arbete i FC Barcelonas ungdomslag. Huvudinstruktören Joan Vila har varit teknisk direktör i klubben och ansvarat för tränarutbildningarna i FCB.