Tottenham Hotspur höstlovsclinic tjejer - 31/10

FULLBOKAD
Clinic för tjejer födda 2002-2006 med Tottenham Hotspur i Stockholm!

Välkommen till vår fotbollsskola med Tottenham Hotspur på höstlovet! Ett perfekt tillfälle att vässa dina fotbollskunskaper under ledning av coacher från en av Europas främsta fotbollsakademier. Under ett par fullmatade dagar får du träna med samma metodik som Tottenhams ungdomslag. Du får träna med coacher från den engelska storklubben, på samma sätt som ungdomsspelarna i Tottenham. Ett perfekt sätt att spetsa ditt fotbollskunnande under hösten!

Spelarutveckling är klubbens hjärta och fokus ligger på att utveckla varje spelares individuella skicklighet.  Spelarutvecklingsplanen har utvecklats av instruktörer på Tottenham Hotspurs akademi och fokuserar på alla delar av spelet som t.ex avslut, försvarsspel, anfallsspel och bollinnehav. Varje pass fokuserar på ett speciellt tema och våra FA och UEFA-utbildade coacher utgår från A-lagets och akademins metoder för att utveckla unga spelare.

Tottenhams tränare kommer se till så varje deltagare får träna med spelare på samma nivå och ålder. Ambitionen är att utveckla varje spelares individuella egenskaper.

Ta chansen att utveckla dig själv som fotbollspelare i påsk. Vi kommer vara på Danderyds Arena som är en av Stockholms modernaste fotbollsanläggningar. Missa inte detta unika tillfälle att få träna med coacher från en av Europas just nu hetaste klubbar. OBS - våra clinics i Göteborg i påskas blev snabbt slutsålda och det är många på kö till kommande clinics så vi rekommenderar starkt att anmäla sig i god tid till denna clinic.

Denna clinic är för tjejer födda 2002-2006. Är du född 2006-2009 kan du anmäla dig till denna clinic.

OBS - Vi viil att du som anmäler dig till denna clinic spelar på en relativt hög nivå, tränar flera gånger i veckan och satsar på fotboll. Tempot kommer vara högt och du får möta duktiga spelare från flera olika klubbar. Clinicen är ett perfekt tillfälle för dig som vill få professionell träning som tar dig närmare dina personliga mål med din idrott. 

I priset ingår

  • Lunch
  • Mellanmål
  • Ett officiellt träningskit från Tottenham Hotspur (se bild till höger)
  • Ca 15 timmars träning med coacher från Tottenham Hotspur

Här kan du se lite bilder från vår clinic med Tottenham Hotspur i Göteborg påsken 2018

Här kan du se video från samma clinic

Boende
Tillsammans med Quality hotel Friends erbjuder vi rum åt hela familjen för endast 995 kr/natt! Bo brevid Friends Arena och Mall of Scandinavia. Till centrala Stockholm tar det bara några minuter med pendeltåg som stannar precis utanför. Gör höstlovet till en upplevelse för HELA familjen. Läs mer om erbjudandet här

Betalning
Betalning sker via Paypal. Du länkas vidare dit efter anmälan. OBS - det kan ta en stund så avbryt inte i förtid. Om du inte har möjlighet att betala med Paypal kan du betala med faktura. Mejla då alla uppgifter som står i formuläret till Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. och ange "Tottenham Hotspur höstclinic" i ämnesraden. Det tillkommer en faktura/administrationsavgift på 75 SEK för varje faktura.

Detaljer

1
Startar 10-31-2018 9:00
Slutar 11-02-2018 15:00
Antal platser 21
Registrerade 21 [Se anmälda]
Tillgänglig plats 0
Anmälan stängs 10-15-2018
Pris 2,590.00 SEK
Plats
Danderyds Arena
Rinkebyvägen 4, 182 36 Danderyd, Sverige
Danderyds Arena
Det går inte längre att anmäla sig men skicka ett mail och dubbelkolla ifall det finns någon lucka!

Kontakta oss

CoachenEvents, Gamla Norrtäljevägen 402, 762 93 Rö

  • dummy+46 175 400 82

  • www.facebook.com/coacheneventswww.facebook.com/coachenevents

  • info@coachenevents.seinfo@coachenevents.se

Nyhetsbrev

Få senaste nytt om våra event. Prenumerera på vårt nyhetsbrevSearch