Alt Text

TOTTENHAM HOTSPUR PLAYER DEVELOPMENT PROGRAMME

Välkommen till Tottenham Hotspurs fotbollsskola i sommar! För spelare födda 2008-2015 erbjuder vi ett par fantastiska fotbollsdagar där du får träna fotboll med tränare från Tottenham Hotspur och samtidigt träffa andra spelare från hela landet! Älskar du fotboll och vill känna hur det är att träna på samma vis som ungdomslagen i Tottenham är detta något för dig! Du kommer få vara i en positiv och uppmuntrande miljö med erfarna och trevliga tränare. Ta chansen att bli en bättre fotbollsspelare samtidigt som du får en minnesvärd upplevelse på sommarlovet! 

Alt Text

TOTTENHAM HOTSPUR PLAYER DEVELOPMENT PROGRAMME

Välkommen till Tottenham Hotspurs fotbollskola i sommar! För spelare födda 2008--2015 erbjuder vi ett par fantastiska fotbollsdagar där du får träna fotboll med tränare från Tottenham Hotspur och samtidigt träffa andra spelare från hela landet! Älskar du fotboll och vill känna hur det är att träna på samma vis som ungdomslagen i Tottenham är detta något för dig! Du kommer få vara i en positiv och uppmuntrande miljö med erfarna och trevliga tränare. Ta chansen att bli en bättre fotbollsspelare samtidigt som du får en minnesvärd upplevelse på sommarlovet! 

Redan över 100 anmälda spelare! Säkra din plats nu innan det blir fullbokat!

välj ditt program

Alt Text

27-26 Juni
Spelare födda 2012-2015

Detta ett 2-dagarsprogram för tjejer och killar som är 8-11 år. Vallentuna IP

ANMÄLAN
Alt Text

28-30 Juni
SPELARE födda 2008-2012

Detta ett 3-dagarsprogram för tjejer och killar som är 11-15 år. Vallentuna IP

ANMÄLAN
Alt Text

FLYER

Här kan du läsa mer om campen i den officiella flyern från Tottenham
SE FLYER
Alt Text

BÄSTA BOENDET

Kommer du från en annan ort? Under clinicen kan du bo billigt och bekvämt på Quality Hotel Friends i Solna som vi har ett specialavtal med.
BOKA RUM HÄR

Kontakta oss

Gamla Norrtäljevägen 402
762 93 Rö
E-post: info@coachenevents.se
Tel: 072-5040311