Image
Image

Coach Clinic hos GNK Dinamo Zagreb

3-6/3 2022 & 31/3-3/4

Uppdatering: Tack var det stora intresset öppnar vi nu upp ytterligare ett kurstillfälle. Du kan alltså välja att gå antingen 3-6/3 eller 31/-3/4. Det är samma kurs vid båda tilfällena

GNK Dinamo Zagrebs akademi betraktas som en av världens främsta. Med relativt små resurser har den kroatiska klubben utvecklat många världsspelare. Luka Modric, Dejan Lovren, Mateo Kovacic, Marko Pjaca och Vedran Corluka är bara några av dem som har kommit från GNK Dinamo Zagrebs akademi de senaste åren.

Nu kan vi erbjuda dig en unik möjlighet att besöka klubben och lära få en djupare inblick i deras arbete och lära sig hemligheterna bakom framgången. Du får möjlighet att lära sig hur akademin är organiserad, ta del a klubbens filosofi och få en förståelse för varför GNK Dinamo Zagreb är så framgångsrik att producera talanger.

Du får titta på ungdomslagens träningspass, träffa klubbens tränare och se hur klubben arbetar för att utveckla sina unga spelare.

Denna kurs riktar sig till fotbollstränare, sportchefer, spelare och alla andra som vill få inspiration och kunskap från en av världens främsta talangfabriker. Efter denna kurs kommer du att vara laddad med inspiration och idéer som du kan anpassa i ditt eget lag eller klubb. 
 
Det finns bara 10 platser till varje kurstifälle. Det blir en liten grupp som åker. Det gör att du kommer få väldigt mycket tid för frågor och interaktion med kursledarna från Dinamo Zagreb. Det betyder också att du måste skynda dig att anmäla dig för att vara säker på en plats.

INNEHÅLL

Presentation av akademin
Lär dig hur en av de bästa akademierna i världen är organiserad. Vad är deras filosofi och metodik? Hur kommer det sig att de gör så bra resultat med små resurser?

Träningsplanering 
Du kommer att presenteras hur klubben arbetar med veckoplanering av vissa åldersgrupper  

Taktiska insikter
Session där du får en djupare inblick i hur GNK Dinamo Zagreb arbetar med den taktiska aspekten av spelen

Kondition

Lär dig hur klubben arbetar med den fysiska förberedelsen av spelarna i olika åldrar.

Studera akademiträningar
Vi kommer att titta på akademiträningar och om möjligt kan vissa kursdeltagare delta som assisterande tränare under vissa pass.

Frågor och svar med tränare

Efter träningspassen kan du få en pratstund med akademitränarna i Dinamo Zagreb.

Titta på ungdomsmatcher
Om det finns matcher med akademilagen när vi är där kommer vi att titta och titta tillsammans och analysera det med vår guide från Dinamo Zagreb.

Rundtur i akademin och klubben
Vi kommer att ha en guidad tur där vi tittar på omklädningsrum, troférum, laghotell och blå salong.

Match med Dinamo Zagreb

Lördag 5/3 kl 17.00 spelas GNK Dinamo - HNK Šibenik
Lördag 2/4 kl 17.00 spelas GNK Dinamo -Hrvatski Dragovoljac

OBS - matchdag och tid kan ändras och ev utgå. Vi återkommer i god tid före kursstart för att köpa biljetter till de som önskar gå på matchen.

Certifiering och gåva
Alla deltagare kommer att få ett diplom och en gåva från klubben efter kursen.

Dagarna är indelade i ett förmiddagspass 8-12 och eftermiddagspass 15-22. Ett detaljerat schema kommer senast en vecka före kursstart. 

HOTELL

Vi rekommenderar att du bor på Hotel International Zagreb. Där har vi förhandlat fram bra priser för dig som går kursen.
  • Enkelrum 70 Euro/natt inkl frukost
  • Dubbelrum 80 Euro/natt inkl frukost
  • Lunch/middag 20 Euro
  • Transfer till arenan t/r varje dag 30 Euro

Hotellet kan även ordna transfer till och från flygplatsen. Du bokar genom att kontakta Ana Rončević på Bantours 

Flyg

Du bokar ditt flyg själv. Kursen börjar på torsdag morgon så du måste vara där senast onsdag kväll (2/3 eller 30/3). Om du bor på Hotel International Zagreb kan du boka transfer från flygplatsen i samband med att du bokar rum. Hemresa sker under söndagen (6/3 eller 3/4). Det är alltså inga planerade aktiviteter under söndagen.
 

Anmälan

Du anmäler dig i formuläret längst ner på den här sidan. Om er förening önskar betala mot faktura kan ni kontakta oss på info@coachenevents.se

OBS - KURSERNA ÄR FULLBOKADE
. Om vi får in tillräckligt många intresserade ska vi försöka arrangera ytterligare ett kurstillfälle. Anmäl dig på väntelistan

För att gå kursen måste vara fullt vaccinerad eller kunna visa upp ett nytaget negativt COVID-test innan du kommer

Image
Image
Image