Image

ÖPPET FÖR ANMÄLAN

Datum: 31/5 kl 20.00.

 

Framtidens coachmetod - Visual Coaching

Som fotbollstränare kanske du ställer dig frågor som: "Vilken är den bästa träningsmetodiken?","Vilka är de bästa övningarna för att utveckla laget?", "Vilket är bästa sättet för en spelare att få feedback från tränarna?"

Visual Coaching kan vara svaret på några eller alla av dessa frågor.

Som tränare kan du behöva instruera på olika sätt för att inspirera och nå fram till dina spelare. Vissa spelare lär sig genom att lyssna på instruktioner medan andra lär sig bättre genom att läsa dem. Men för de flesta spelare är det enklaste sättet att ta till sig information att se något visuellt- och det är här Visual Coaching kommer in.

Genom att filma en eller flera spelare i specifika situationer kan ni tillsammans analysera vad som hände. Du kan se vilka val spelaren gjorde, varför han gjorde det - och vad resultatet blev. Från detta kan spelaren utvecklas agera på ett "bättre sätt" nästa gång samma situation uppstår på planen.

Visuell coaching innebär alltså att du filmar, analyserar och utvärderar situationer tillsammans med dina spelare. Det är en utmärkt och lättanvänd metod som du snabbt kan komma igång med och använda i ditt eget team.

I Visual Coaching använder du modern teknik där du får ett otroligt effektivt verktyg för att utveckla dina spelare. Under detta webinarium kommer du att lära dig grunderna i Visual Coaching och hur du som tränare kan använda det i ditt eget lag. Du får se flera praktiska exempel på hur det fungerar.

Detta webinar är en unik möjlighet att öka din kunskap om en coachningsmetod som är i framkant i utvecklingen. Ett roligt och effektivt verktyg för att utveckla dina spelare.

Under detta webinarium får du grundläggande kunskaper om Visual Coaching men också lära dig hur du kan utveckla det att passa ditt eget lag. Du får se massor av praktiska exempel och tips vilka verktyg/appar du kan använda.

Vad du kommer lära dig

  • Vad är Visual coaching?
  • Hur kan du inkludera Visual coaching i din träning
  • Exempel på hur man använder sig av Visual coaching
  • Tips på verktyg/appar du kan använda

Vem bör gå kursen

  • Fotbollstränare som är nyfikna på att lära sig framtidens sätt att utveckla sina spelare. 

Datum och tid

31/5 kl 20.00

VIDEO

Image

PRESENTATÖR: Lucas Argente Villaneuva, TNGS

Lucas Argente är en fotbollstränare som har jobbat mycket med Visual coaching de senaste åren och undervisat i metoden. Han har spelat i professionella akademier som Valencia CF och Levante UD. Han har varit tränare i bl.a Real Madrid Foundation och Patacona CF. Idag är han verksam hos TNGS i Valencia.