500_TNGS_Isak1.gif

A football year in Valencia

Är du över 15 år, älskar att spela fotboll och vill testa hur det är att bo i Spanien en tid? Vi ger dig chansen att komma ner till TNGS Sports i Valencia och bo på deras anläggning. Du får spela fotboll på hög nivåoch studera på universitetet i Valencia under ett helt år. Du kan även prova på att åka ner 2 veckor och se hur det känns. Ett perfekt tillfälle för dig som vill satsa på fotboll samtidigt som du studerar och upplever en annan kultur. Välkommen att bli en TNGS-spelare du också!

Next Generation Sports program

10 månaders fotbollsträning på högsta nivå där du både får träna med din grupp från TNGS och ett lokalt lag i Valencia. Du får träning med profesionella coacher som skräddarsyr ett program för just dig. Upplev hur det är att träna och spela med ett spanskt lokalt lag med jämnåriga spelare - på din nivå. En upplevelse för livet!

TNGS High Performance Center riktar sig till duktiga och ambitiösa spelare mellan 15 till 18 år Hit kommer tjejer och killar från hela världen. Ungdomarna kommer till en sund och hälsosam miljö där de mognar både som spelare och människor.

Träningen utgår från spelarens egna unika egenskaper och programmet anpassas efter dennes kvalitet och förmåga. TNGS tränare är professionella och har ofta jobbat i några av de bästa klubbarna i Spanien. Flera av spelarna i TNGS har gått vidare till toppklubbar och landslag.

Träningen hålls i sportanläggningarna vid Polytechnic University of Valencia (UPV) där spelarna även studerar. De har tillgång till en toppmodern anläggning med senaste generationens konstgräs. En del träningspass sker även på Valencia CF:s anläggning Paterna. Varje spelare placeras i ett lokalt spanskt lag på rätt nivå. Där både tränar man och spelar matcher under sin tid i Valencia

Under sin vistelse på TNGS High Performance Center kan spelaren välja att studera i det spanska systemet, på en privat eller offentlig skola, eller fortsätta att studera med sitt hemlands system. Man riskerar alltså inte att halka efter i skolan. På köpet lär man sig dessutom ett nytt språk (spanska). 

Som komplement till dessa studier får man även lektioner i ledarskap, coaching, varumärkeshantering och språk. Undervisningen bedrivs av profesionella lärare.

TNGS High Performance Center ligger tjugo minuter från Valencia i en lyxig miljö. Spelarna bor bekvämt och TNGS är mycket måna om att alla ungdomar ska trivas och känna sig hemma.

I närheten finns olika idrottsanläggningar som fotbolls- och basketplaner, tennis, paddel och squashbanor, samt pooler, restauranger och TV-lounge. Den perfekta kombinationen för att hålla spelarna upptagna och aktiva.

Personalen i huset tar väl hand om spelarna. Det finns husföräldrar som tar hand om mat, skjutsar och finns där som stöd dygnet runt.

En typisk vecka kan se ut så här:
  • Måndag: Träning med TNGS, Lunch, Studier, Individuell träning
  • Tisdag: Träning med TNGS, Lunch, Studier, Träning med lokalt lag
  • Onsdag: Träning med TNGS, Lunch, Studier, Träning med lokalt lag
  • Torsdag: Fysträning med TNGS, Lunch, Studier Träning med lokalt lag
  • Fredag: Fysträning med TNGS, Lunch, Studier, Vila/Individuell träning
  • Lördag: Match med lokalt lag
  • Söndag: Ledigt, möjlighet att tex titta på spansk liga-match, gå till stranden, läsa läxor osv
Fotbollsåret i Valencia startar i början av september och slutar i maj. 

I september 2017 var Isak Bäckman från Norrtälje nere hos TNGS. Vi har därför egen erfarenhet av hur det fungerar nere i Spanien. Vi har samarbetat med TNGS sedan 2013 i olika projekt och vet att det är ytterst seriösa och professionella. 

Nu kan du testa på livets som TNGS-spelare under en kortare period. Ett bra sätt att "känna efter" innan du beslutar dig för ett helt års vistelse.
  • 2 veckor: 1700 Euro
  • 1 månad: 3200 Euro
I priset ingår allt utom flyg. Dvs. Kost o Logi, träning, transporter, undervisning. Är du intresserad? Skicka ett mejl till Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Besök gärna TNGS webbplats för att läsa mer om livet som TNGS-player.
350_tngs-matsal.png

Livet som en TNGS--spelare

Du bor tillsammans med spelare från hela världen i TNGS moderna anläggning i ett toppmodernt recidence med alla bekvämligheter. Här finns pool och det är nära till stranden. Du får profesionell träning med TNGS coacher på förmiddagarna och tränar och spelar matcher med ett lokalt spanskt lag övriga kvällar och helger. Du går i skolan varje dag på Polytechnic University of Valencia.