Image
Spelare från hela landet kom till Dinamo Zagreb clinic

Under höstlovet arrangerade CoachenEvents en clinic för spelare födda 2005-2008 på Djursholms IP utanför Stockholm. Andelko Ivanjo (ass akademichef), Marco Cindric (U11) och Ivan Mijac (U16) från Dinamo Zagrebs akademi höll i träningarna. Över 60 spelare från hela landet deltog och fick i höstsolen träna på samma sätt som i Dinamo Zagrebs ungdomslag.

Läs mer här
Clinics 2020: Vi kommer under hösten presentera programmet för 2020! Vi siktar på att lägga ut information om våra clinics i slutet av november. Hör gärna av er till oss om ni har några frågor: info@coachenevents.se

CoachenEvents - Inspirerande utbildningar

CoachenEvents arrangerar clinics för fotbollspelare och tränare. Varje år kommer hundratals barn från hela Sverige till våra fotbollsskolor med Real Madrid Foundation och Tottenham Hotspur. Vi arrangerar även tränarkurser med några av Europas bästa klubbar. Våra events blir ofta fullbokade snabbt. Anmäl dig därför gärna till väntelistan så mejlar vi dig så snart vi lanserar nästa event!
Button

Video från Dinamo Zagreb clinics 2019

Under clinicen med Dinamo Zagreb fick spelarna träna med klubbens akademicoacher. Träningen hölls i ett högt tempo och med samma metodik som i Dinamos ungdomslag. 
Se fler videor

Videoklipp från Tottenham Hotspur clinics

Veckan efter midsommar arrangerade vi en clinic med Tottenham Hotspur på Danderyds Arena. Clinicen var öppen för spelare födda 04-09 och ca 200 spelare deltog. Från Tottenham Hotspur kom fyra coacher, Jamal, Danny, Jerome och Danny.
Se fler videor

Videoklipp från Real Madrid Foundation clinics

Vecka 31 kom Real Madrid Foundation till Stockholm. Det var femte året CoachenEvents arrangerar clinics med den spanska klubben. Ca 250 spelare från hela Sverige deltog och vi hade grupper för både målvakter och tjejer.
Se fler videor

Målvaktsträning med Real Madrid Foundation

Vår målvaktsclinic med Real Madrid Foundation blev väldigt uppskattad. Instruktör var Sergio Gomez som jobbar i Real Madrids akademi där han ansvarar för målvaktsträningen i flera ungdomslag, bla U18. Han har även haft pass med A-laget. Till sin hjälp hade han flera erfarna svenska målvaktsintstruktörer.
Se fler videor

Kontakta oss

CoachenEvents, Gamla Norrtäljevägen 402, 762 93 Rö

  • dummy+46 175 400 82

  • www.facebook.com/coacheneventswww.facebook.com/coachenevents

  • info@coachenevents.seinfo@coachenevents.se

Nyhetsbrev

Få senaste nytt om våra event. Prenumerera på vårt nyhetsbrevSearch