Utbildning i världsklass

Clinics, Program och Träningsläger
För Spelare och Ledare

Utbildningar för spelare och ledare i samarbete med toppklubbar, professionella coacher och utbildningsföretag i världsklass.

Spanish Soccer Safari

Besök 3 klubbar på 5 dagar!

Besök 3 klubbar på 5 dagar!

En unik möjlighet att besöka ett par La-ligaklubbars träningsanläggningar och lära dig spanska ungdomsfotboll. Allt detta i deras egen miljö! På Spanish Soccer Safari får du besöka akademierna hos Valencia CF, Levante UD och Villareal CF och får även flera teoripass där du får lära dig mer om spansk fotbollsutbildning. En perfekt sätt att få inspiration och nya idéer inför nästa säsong. OBS NY DATUM: 25-29/4
Läs mer

Tottenham Hotspur coachclinic

Tottenham coachclinic

Tottenham coachclinic

Välkommen till vår coach clinic med Tottenham Hotspur. Under en intensiv, lärorik och rolig helg får du möjlighet att lära dig hur man jobbar i en av Europas hetaste klubbar.
I kursen får du både teoretiska genomgångar och se praktiska exempel på hur man jobbar med övningar. Missa inte detta tillfälle. Göteborg 7-8/4. 
Anmäl dig här

Tottenham Hotspur 8-12 år

Spelarclinic 2006-2009

Spelarclinic 2006-2009

Du får träna med coacher från den engelska storklubben, på samma sätt som ungdomsspelarna i Tottenham. Ett perfekt sätt att komma i form till. fotbollssäsongen! Clinic för dig som är född 2006-2009 i Göteborg 2-3/4.
Anmäl dig här

Tottenham Hotspur 12-16 år

Spelarclinic 2002-2006

Spelarclinic 2002-2006

Du får träna med coacher från den engelska storklubben, på samma sätt som ungdomsspelarna i Tottenham. Ett perfekt sätt att komma i form till fotbollssäsongen! Clinic för dig som är född 2002-2006 i Göteborg 4-6/4.
Anmäl dig här

Real Madrid 8-12 år

Spelarclinic

Spelarclinic

Välkommen till Real Madrid Foundation clinics i Båstad för barn födda 2006-2009. Kom till härliga sommarstaden Båstad och träna med coacher från Real Madrid Foundation. Clinics även för målvakter.
Anmäl dig här

Real Madrid Foundation clinics

CoachenEvents är svensk partner till Real Madrid Foundation. Varje sommar arrangerar vi clinics för hundratals svenska tjejer och killar. Spelarna får träna med coacher från Real Madrids akademi, träffa spelare från andra klubbar och ha roligt samtidigt som de får träna fotboll enligt Real Madrids metodik.

Vår första planerade clinic är i Båstad vecka 26. Anmäl dig i god tid för att vara säker på en plats. Välkommen!
Läs mer om Real Madrid Foundation clinics

Bo på Spanskt fotbollsinternat under ett studieår

Är du över 15 år, älskar att spela fotboll och vill testa hur det är att bo i Spanien en tid? Vi ger dig chansen att komma ner till TNGS Sports i Valencia och bo på deras anläggning. Du får spela fotboll på hög nivå och studera på universitetet i Valencia under ett helt år. Du får träna och spela matcher med ett lokalt spanskt lag under din vistelse i Valencia. 

Ett perfekt tillfälle för dig som vill satsa på fotboll samtidigt som du studerar och upplever en annan kultur. 
Läs mer

Våra samarbetpartners

Tottenham Hotspur
Real Madrid Foundation
TNGS Sport

Video - Real Madrid Foundation clinics 2017

Ett par härliga fotbollsdagar på Stockhagens IP

240 spelare från hela landet kom till våra clinics med Real Madrid Foundation vecka 31 på Stockhagens IP. Här är några smakprov. Videon är producerad av Audi Danderyd som är en av huvudsponsorerna till dessa clinics.
CoachenEvents

Kontakta oss

CoachenEvents, Gamla Norrtäljevägen 402, 762 93 Rö

  • dummy+46 175 400 82

  • www.facebook.com/coacheneventswww.facebook.com/coachenevents

  • info@coachenevents.seinfo@coachenevents.se

Nyhetsbrev

Få senaste nytt om våra event. Prenumerera på vårt nyhetsbrevSearch