Utbildning i världsklass

Clinics, Program och Träningsläger
För Spelare och Ledare

Utbildningar för spelare och ledare i samarbete med toppklubbar, professionella coacher och utbildningsföretag i världsklass.

Real Madrid Foundation clinic

Båstad clinics

Båstad clinics

Vecka 26 kommer vi till Båstad med Real Madrid Foundation clinics! Redan nu är över 220 barn anmälda till dessa clinicss! Kombinera härliga sommarstaden Båstad med fotbollsträning med världens främsta fotbollsklubb! 
Anmäl dig här

Real Madrid Foundation clinic

Stockholm clinics

Stockholm clinics

Vecka 31 kommer vi till Stockholm och Danderyds Arena och håller clinics. Vi har "vanlig" clinic 30-31/7. Den 1-3/8 har vi elitclinic för dig som satsar och spelar på hög nivå. Dessa dagar har vi även en clinic för målvakter.
Anmäl dig här

Tottenham Hotspur clinics

Under påsken arrangerade CoachenEvents en clinc med Tottenham Hotspur. 130 barn från hela Sverige anmälde sig och väntelistan var nästan lika lång! De barn som fick plats fick ett par härliga dagar där de fick träna med coacher från Tottenham Hotspurs akademi.

Återigen fick vi möjlighet att vara i fantastiska Prioritet Serneke Arena i Göteborg och vi tackar IFK Göteborg för ytterligare ett bra samarbete!
Läs mer om Tottenham Hotspur clinics

Bo på Spanskt fotbollsinternat under ett studieår

Är du över 15 år, älskar att spela fotboll och vill testa hur det är att bo i Spanien en tid? Vi ger dig chansen att komma ner till TNGS Sports i Valencia och bo på deras anläggning. Du får spela fotboll på hög nivå och studera på universitetet i Valencia under ett helt år. Du får träna och spela matcher med ett lokalt spanskt lag under din vistelse i Valencia. 

Ett perfekt tillfälle för dig som vill satsa på fotboll samtidigt som du studerar och upplever en annan kultur. 
Läs mer

Våra samarbetpartners

Tottenham Hotspur
Real Madrid Foundation
TNGS Sport

Video - Real Madrid Foundation clinics 2017

Ett par härliga fotbollsdagar på Stockhagens IP

240 spelare från hela landet kom till våra clinics med Real Madrid Foundation vecka 31 på Stockhagens IP. Här är några smakprov. Videon är producerad av Audi Danderyd som är en av huvudsponsorerna till dessa clinics.
CoachenEvents

Kontakta oss

CoachenEvents, Gamla Norrtäljevägen 402, 762 93 Rö

  • dummy+46 175 400 82

  • www.facebook.com/coacheneventswww.facebook.com/coachenevents

  • info@coachenevents.seinfo@coachenevents.se

Nyhetsbrev

Få senaste nytt om våra event. Prenumerera på vårt nyhetsbrevSearch