Utbildning i världsklass

Clinics, Program och Träningsläger
För Spelare och Ledare

Utbildningar för spelare och ledare i samarbete med toppklubbar, professionella coacher och utbildningsföretag i världsklass.

Tottenham Hotspur höstlovsclinic

På höstlovet är du varmt välkommen till vår clinic med Tottenham Hotspur. Vi håller till på Danderyds Arena och vår clinic är öppen för alla barn mellan 2002-2009. Du får träna med coacher från Tottenhams akademi. Ett perfekt tillfälle för dig som satsar på fotboll att få extra träning under höstlovet. Tänk på att det är begränsat antal platser så dröj inte för länge med din anmälan. Uppdatering: Över hälften av platserna redan bokade.
Anmäl dig här
Tips: För att få senaste nytt om våra events, se bilder, video mm rekommenderar vi att ni följer CoachenEvents på Facebook och Instagram.

Video från Tottenham Hotspur clinic i Göteborg

Bo på Spanskt fotbollsinternat under ett studieår

Är du över 15 år, älskar att spela fotboll och vill testa hur det är att bo i Spanien en tid? Vi ger dig chansen att komma ner till TNGS Sports i Valencia och bo på deras anläggning. Du får spela fotboll på hög nivå och studera på universitetet i Valencia under ett helt år. Du får träna och spela matcher med ett lokalt spanskt lag under din vistelse i Valencia. 

Ett perfekt tillfälle för dig som vill satsa på fotboll samtidigt som du studerar och upplever en annan kultur. 
Läs mer

Följ oss på Facebook

Video - Real Madrid Foundation clinics 2017

Ett par härliga fotbollsdagar på Stockhagens IP

240 spelare från hela landet kom till våra clinics med Real Madrid Foundation vecka 31 på Stockhagens IP. Här är några smakprov. Videon är producerad av Audi Danderyd som är en av huvudsponsorerna till dessa clinics.
CoachenEvents

Kontakta oss

CoachenEvents, Gamla Norrtäljevägen 402, 762 93 Rö

  • dummy+46 175 400 82

  • www.facebook.com/coacheneventswww.facebook.com/coachenevents

  • info@coachenevents.seinfo@coachenevents.se

Nyhetsbrev

Få senaste nytt om våra event. Prenumerera på vårt nyhetsbrevSearch