Alt Text

TRÄNARKURS
GNK Dinamo ZAGREB 23-26 Februari

Åk med på vår populära tränarkurs till GNK Dinamo Zagreb. En unik möjlighet att på nära håll få studera en av världens främsta akademier. Du får vara med på föreläsningar, studera träningar och matcher samt uppleva atomsfären i en Europeisk storklubb. OBS - bara 10 platser. Boka snarast!
LÄS MER OCH ANMÄL DIG HÄR

öppet för anmälan!

För nionde året arrangerar vi Real Madrid Foundation clinics i Sverige! Sommaren 2023 kommer vi att vara på Stockhagens IP. Varmt välkommen att anmäla dig redan nu! Vi har grupper för killar, tjejer och målvakter.

ANMÄL DIG HÄR

öppet för anmälan!

För nionde året arrangerar vi Real Madrid Foundation clinics i Sverige! Sommaren 2023 kommer vi att vara på Stockhagens IP. Varmt välkommen att anmäla dig redan nu!

ANMÄL DIG HÄR

LYCKAD HÖSTCAMP MED bENFICA

Under höstlovet arrangerade vi vår tredje camp med SL Benfica i Stockholm. Över 100 spelare från hela Sverige deltog under ett par roliga och intensiva dagar på Stockhagens IP. Vi tackar alla som var med och hoppas att vi ses snart igen!

SE BILDER

REAL MADRID FOUNDATION CLinic 2022

Som vanligt arrangerade vi en clinic med Real Madrid Foundation på sommarlovet. Ca 220 spelare från hela Sverige kom för att träna med de spanska tränarna. Vi hade grupper för både killar, tjejer och målvakter. 

SE BILDER

våra samarbetspartners

Real madrid foundation

Real madrid foundation

Vi har varit svensk partner till Real Madrid Foundation sedan 2015. Varje år arrangerar vi clinics för hundratals svenska barn här i Sverige.
Läs mer
sl benfica

sl benfica

Vi är svensk partner till SL Benfica. Vi arrangerar camper varje år med den portugisiska storklubben som vi samarbetat med sedan 2020
Läs mer
gnk dinamo zagreb

gnk dinamo zagreb

Dinamo Zagreb är en av Europas största talangfabriker. Vi arrangerar tränarkurser både i Sverige och Kroation tillsammans med Dinamo.
Läs mer

missa inte våra kommande camper!

Varje år arrangerar vi camper med olika europeiska storklubbar som Real Madrid, Benfica, Dinamo Zagreb + ett par nya storklubbar 2023. 
Vi hoppas att du är intresserad att vara med. 

Anmäl gärna ditt intresse så får du vårt nyhetsbrev där vi tipsar om kommande events.

Målvaktsträning med SL Benfica

Smålagsspel med Benfica

Image

ÅK MED PÅ VÅRA TRÄNARKURSER

Vi arrangerar regelbundet kurser för fotbollstränare. Du får åka ner till europeiska storklubbar och se hur de jobbar med ungdomsutveckling. Våren 2022 arrangerar vi fullbokade resor till både Dinamo Zagreb och Valencia CF:s akademier. Är du intresserad kan du anmäla ditt intresse redan nu så skickar vi dig information om våra tränarkurser.

Om CoachenEvents


CoachenEvents arrangerar internationella idrottsutbildningar, främst inom fotbollen sedan 2001. Vi har under åren arrangerat clinics med tränare från FC Barcelona, Valencia CF, Tottenham Hotspur, Bayern Munchen och SL Benfica. Varje år deltar hundratals barn i våra fotbollsskolor runt om i landet. Under 2022 arrangera vi även tränarkurser till några av Europas största klubbar.

Kontakta oss