Image

SOMMARCAMP MED SL BENFICA I STOCKHOLM

I sommar kommer den portugisiska storklubben SL Benfica till Sverige för första gången och håller en fotbollsskola. Klubbens akademi utsågs till världens främsta 2019 av Globe Soccer. Nu har du som är född 2006-2011 chansen att få träna med coacher från Benfica och utveckla dig som fotbollsspelare under ett par roliga dagar! Varmt välkommen till Djursholms IP 9-13 augusti!
Info för dig som redan är anmäld.

CAMP MED REAL MADRID FOUNDATION I GÖTEBORG

Varje år arrangerar CoachenEvents clincis med Real Madrid Foundations i Sverige. Hundratals spelare från klubbar runt om i landet deltar. Träningen leds av coacher från Real Madrid Foundation med samma metodik som akademilagen i Real Madrid. Vi har clinics för killar, tjejer och målvakter i åldrarna 10-16 år. Vecka 26 var vi nere i Göteborg och höll en clinic för 280 spelare. Stort tack till alla som var med. Hoppas vi ses igen på någon av våra kommande aktiviteter!

DINAMO ZAGREB ACADEMY CAMP

Image
Som GNK Dinamo Zagrebs partner i Sverige erbjuder vi er en fantastisk möjlighet att få en alldeles egen träningshelg med coacher från Dinamo Zagreb! Campen förläggs över en helg eller ett lov på er egna anläggning. Om era spelare och ledare är redo för en intensiv och rolig träningshelg som kommer lyfta er till nya nivåer ska ni självklart ta dit Dinamo Zagreb!

BENFICA EXPERIENCE CAMP

Image
Nu har ni som förening en fantastisk möjlighet att få en alldeles egen träningshelg med coacher från Portugisiska storlaget SL Benfica! Campen förläggs över en helg eller ett lov på er egna anläggning. Träningen leds av SL Benficas coacher men planering och genomförande sker tillsammans med era klubbtränare.