Image

TOTTENHAM HOTSPUR FOTBOLLSSKOLA - BRA ATT VETA


Åldersanpassade grupper

Vi erbjuder grupper för både killar och tjejer, där varje träningspass är utformat för att passa spelarnas ålder och nivå.

Proffsiga tränare

Tottenhams tränare assisteras av våra erfarna svenska tränare som kommer att hjälpa dig med varje övning och hjälpa dig att utvecklas som spelare. Du får träna med samma metodik och övningar som Tottenham Hotspurs ungdomslag.

Utveckling och kul

Vår målsättning är att du inte bara blir en bättre fotbollsspelare utan även har roligt under resans gång. Träningarna är utformade för att vara både utmanande och underhållande, och du kommer att skapa minnen för livet.

Gemenskap

Träffa spelare från hela Sverige som delar din passion för fotboll! Campen är öppen för alla och det är en fantastisk möjlighet att lära känna likasinnade från olika delar av landet.

Populär camp

Varje år blir vår sommarcamp fullbokad, och 2023 deltog hela 180 spelare från hela Sverige. Säkra din plats i förväg för att inte missa denna fantastiska upplevelse!

Erfaren arrangör

CoachenEvents är en pålitlig och erfaren arrangör som har organiserat över 30 liknande fotbollscamper de senaste åren med klubbar som Real Madrid, Benfica och Dinamo Zagreb. Detta blir vår femte campvecka med Tottenham Hotspur. Du kan lita på att du är i trygga händer med oss.

Välj din camp här