Image
Image

ASSISTERADE TRÄNARE

Till våra camper kommer alltid erfarna tränare från våra samarbetsklubbar. De är utbildade i sin klubbs metodik och har stor erfarenhet av att utbilda spelare vid internationella camper liknande våra i Sverige.

De använder samma metoder och övningar under våra camper som de gör i ungdomslagen i sina klubbar. Träningen och sättet att instruera skiljer sig ofta en hel del från vad vi är vana vid i Sverige.

Vid våra camper ger vi alltid ett antal svenska tränare möjligheten att vara med och assistera. Både för att hjälpa de utländska tränarna och barnen men även för att ge svenska tränare möjlighet att ta del av olika klubbars träningsmetoder. Vid varje camp medverkar ca 15-20 svenska tränare. 

Att vara med vid våra camper kan liknas vid en praktiskt intensivkurs för tränare. Under ett par dagar kommer du att få mängder av nya kunskaper du kommer ha nytta av i din egen verksamhet. Att få jobba tillsammans med en akademitränare från en utländsk toppklubb är en unik upplevelse. Detta är enligt oss - en av Sveriges bästa tränarkurser.

Vi vill att du som ansöker ska ha barnens bästa i åtanke. Du är med för att ge barnen en rolig och lärorik camp. Det viktigaste är att du är engagerad och social, duktig med barn. För oss är det viktigare än att du har hög tränarutbildning. 

Vi kan utlova ett par riktigt roliga och lärorika dagar med mycket fotbollssnack, glatt humör och positiv stämning. De flesta tränare som varit med brukar vara mycket nöjda och återkommer ofta.

Följ oss på Instagram (coachenevents) och prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få våra senaste nyheter.

Image