Image

TOTTENHAM HOTSPUR FOTBOLLSSKOLA - ASSISTERANDE TRÄNARE

Har du en passion för fotboll och vill fördjupa dina kunnskaper som tränare? Då är chansen här – bli en assisterande tränare på Tottenham Hotspurs fotbollsskola och lär dig hur den engelska storklubben arbetar med fotbollsutveckling.

Inspiration och Kunskap

Som assisterande tränare får du möjlighet att lära dig från några riktigt erfarna och framstående tränare inom europeisk ungdomsfotboll. Du får en unik inblick i hur en Premier Leauge akademi som Tottenham Hotspur planerar och genomför träningar för att utveckla unga talanger till framstående fotbollsspelare.

Unik Erfarenhet att Utvecklas som Tränare

Här får du inte bara en möjlighet att observera – du är en aktiv del av tränarstaben. Du får delta i planeringen, genomförandet och utvärderingen av träningspassen. Det är en unik chans att utvecklas som tränare och kunna applicera dessa kunskaper när du leder ditt eget lag hemma.

Jobba Tillsammans med Tottenham Hotspurs Tränare

Du kommer inte att vara en åskådare. Som assisterande tränare samarbetar du nära med Tottenham Hotspurs tränarstab. Du får bidra med dina egna idéer, få feedback och kan bygga upp ett värdefullt nätverk bland både Tottenham Hotspurs och de övriga svenska tränare.

En Positiv och uppmuntrande Miljö

Tottenham Hotspurs fotbollsskola strävar efter en positiv och stödjande miljö för alla deltagare. Var en del av ett härligt team som värdesätter utveckling hos alla spelare samtidigt som du själv kommer vara med i en härlig tränargemenskap. Många av våra assisterande tränare väljer att återvända år efter år. Det är ett tydligt tecken på den meningsfulla och givande erfarenhet de får här.

Kunskaper för Ditt Eget Lag

De färdigheter och kunskaper du förvärvar som assisterande tränare på Tottenham Hotspurs fotbollsskola kommer inte bara gynna dig här – de kommer att berika ditt eget lag när du tar med dig alla nya kunskaper och erfarenheter tillbaka hem. Var med och skapa framgång för både dig själv och ditt lag.

Anmäl ditt intresse här