COACHENEVENTS 

ARRANGÖR AV INTERNATIONELLA CAMPER SEDAN 2010

ARRANGERAR ÅRLIGEN CAMPER

GENOM ÅREN HAR VI ARRANGERAT
UPPÅT 30 CAMPER FÖR UNGA SPELARE

POSITIV OCH UTVECKLANDE MILJÖ

1000-TALS SPELARE FRÅN HELA SVERIGE
HAR VARIT MED PÅ VÅRA CAMPER

PARTNER TILL STORKLUBBARNA

VI JOBBAR MED KLUBBAR SOM REAL MADRID, SL BENFICA
TOTTENHAM HOTSPUR OCH DINAMO ZAGREB.

ARRANGÖR AV INTERNATIONELLA CAMPER SEDAN 2010

GENOM ÅREN HAR VI ARRANGERAT
UPPÅT 30 CAMPER FÖR UNGA SPELARE

POSITIV OCH UPPMUNTRANDE MILJÖ
DÄR ALLA SKA TRIVAS

VI JOBBAR MED
REAL MADRID, SL BENFICA
TOTTENHAM HOTSPUR OCH DINAMO ZAGREB.

Om CoachenEvents

När det handlar om att arrangera fotbollscamper av högsta kvalitet, är CoachenEvents ett namn som respekteras och känns igen i fotbollssverige.

Vår långa och framgångsrika historia som arrangör av fotbollscamper är ett bevis på vår passion för att utveckla unga talanger och tränare samt vårt engagemang för att skapa minnesvärda upplevelser för våra deltagare.

Vi är stolt partner till några av fotbollsvärldens mest ikoniska klubbar: Real Madrid, Benfica, Tottenham Hotspur och Dinamo Zagreb. Dessa partnerskap är ett tecken på det förtroende som dessa klubbar har för CoachenEvents och vår förmåga att leverera evenemang av högsta standard.

CoachenEvents har etablerat sig som en seriös och erfaren arrangör av fotbollscamper. Vårt engagemang för att tillhandahålla en säker, rolig och lärorik miljö för spelare och tränare är grunden för allt vi gör. Med ett årtionde av erfarenhet har vi utvecklat våra evenemang för att möta de högsta förväntningarna.

Vårt fokus ligger på att kombinera glädje och utveckling i en balanserad mix. Vi tror på att när spelare och tränare är glada och entusiastiska så presterar de som bäst. Våra fotbollscamper är skapade med omsorg för att maximera spelarnas utveckling samtidigt som de har kul och skapar minnen för livet.

CoachenEvents är synonymt med hög kvalitet. Vi strävar efter att motsvara och gärna överträffa era förväntningar och leverera en minnesvärd upplevelse för alla deltagare. Vårt team består av utbildade, positiva och engagerade experter inom fotbollsträning,  och evenemangsorganisation. Det ger dig tryggheten att du är i goda händer.

Vare sig du är en ung fotbollsspelare som drömmer om att bli en professionell stjärna eller en tränare som vill vidareutveckla ditt ledarskap, är CoachenEvents platsen där dina ambitioner får vingar. Vi är stolta över vår historia, våra partnerskap och vår förmåga att skapa fotbollsminnen.

CoachenEvents är grundat av och drivs av Ann Bäckman och Ola Blomkvist. Vi är hemmahörande i Rö i Roslagen.

Kontakta oss gärna på: info@coachenevents.se

Image